Hoofdsponsor

Totaalwarmte.nl nieuwe hoofdsponsor van Rabbits

Dankzij de financiële steun van deze sponsor hebben de Rabbits nieuwe kleding gekregen zoals een wedstrijdshirt, een baseball cap, een hoodie en een windjack. Het is de uitdrukkelijke wens van de sponsor om de bijdrage volledig ten gunste van de talenten te laten komen.

De talenten kunnen dus in een nieuwe outfit de competitie beginnen alwaar zij op het allerhoogste landelijke niveau spelen tegen de 3 andere Baseball Academies uit Rotterdam, Amsterdam en Bussum.

Over Totaalwarmte.nl

Totaalwarmte.nl levert & onderhoudt CV-ketels van de bekendste merken zoals Vaillant, Nefit, Remeha en Intergas. Het is een onderdeel van het gerenommeerde, sinds 1992 vanuit Alphen aan den Rijn opererende, HomeService BV. Een installatiebedrijf op het gebied van Verwarming, Warmwater en Ventilatie.

Historie

In 2009, het eerste operationele jaar in het bestaan van de Baseball Academy Kennemerland, speelden de twee talententeams van de Academy in de competitie onder hun officiële verenigingsnaam ´Kennemerland Rabbits´. Vanaf het seizoen 2010 werden de Rabbits vijf jaar lang op fantastische en zeer betrokken wijze ondersteund door het Hoofddorpse bedrijf APPM Management Consultants. De teams kwamen vanwege het overeengekomen hoofdsponsorschap uit onder de naam ´APPM Rabbits´. In het jaar 2016 werd APPM als naamsponsor opgevolgd door WillMedia en kreeg de uitrusting een paars tintje mee vanwege de bedrijfskleuren van dit mediabedrijf.

‘Nederland mooier maken’ is het credo van APPM. En dat hebben zij op sportgebied zeer zeker gedaan! Allereerst via de baanbrekende schaatssprintploeg APPM. Met een bescheiden budget, maar een fantastisch gemotiveerde groep jonge schaatsters waaronder de broertjes Ronald en Michel Mulder, wist het team de schaatswereld te verrassen, te verbazen en te vernieuwen. Ook Finn zeiler Pieter-Jan Postma verdiende de steun van APPM en tot op de dag van vandaag helpt het bedrijf de APPM Schaatsacademie in Groningen.

En dus 5 mooie en vooral zeer succesvolle jaren ‘APPM Rabbits’!

In 2016 verbond WillMedia zich aan de Rabbits.

Media vind je overal zegt het bedrijf. ‘We kunnen er niet meer omheen in deze moderne maatschappij. Niet als consument, maar zeker niet als merk. Want iedereen wil media. Dus moet u aanwezig zijn waar uw doelgroep is. WillMedia begrijpt dat als geen ander’.