Demo

Tijdens de Haarlemse Honkbalweek 2008

Een stichting kan niet deelnemen aan de honkbalcompetities van de KNBSB. Daarom is aan iedere Baseball Academy een eigen honkbalvereniging gekoppeld, die speelt in een van de Elite League’s -aspiranten of junioren- van de KNBSB onder het motto ‘talent speelt met elkaar, tegen elkaar’. De middelen, materiaal en begeleiding, die de Kennemerland Rabbits nodig hebben om op het hoogste niveau te presteren, worden ze door de Stichting Baseball Academy Kennemerland ter beschikking gesteld.

De eerste Rabbits werden via try-outs geselecteerd in het najaar van 2008. De teamselecties werden samengesteld door de KNBSB in samenwerking met de Baseball Academy. Inmiddels zijn 24 spelers lid van de Kennemerland Rabbits.

Voor de promotie van de Kennemerland Rabbits en de nieuwe honkbalschool werd er een aantal jongens van de deelnemende clubs gevraagd om in de nieuwe outfits van de honkbalschool te batboyen bij de Haarlemse Honkbalweek 2008. Zij werden al snel omgedoopt tot ‘Demo-Rabbits’. Tijdens de honkbalweek werd ook het Rabbits-promotiefilmpje vertoond (zie de videopagina). Op deze pagina een impressie.

Pakken passen

Video-opnamen

Warming-up