Coach to Coach 2024

Coach to Coach 2024

Ben je een honk- of softbal (jeugd)coach/trainer en wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Meld je dan aan voor de ‘coach to coach’-bijeenkomsten van Baseball Academy Kennemerland!

Pitching (Honkbal)

De eerste bijeenkomst organiseren we op maandag 5 februari. Rabbits pitching coaches Tom van Limburg, Rick Rizvic en Al Morales nemen jullie mee in de Rabbits training. We delen inzichten over de methoden en technieken die we binnen Baseball Academy Kennemerland hanteren. Pitching en motorisch leren, training opzet, oefeningen en “de speeltuin” gaan o.a. besproken worden. Verder zal er na afloop van de training genoeg tijd zijn om vragen te stellen en ideeën met elkaar uit te wisselen.

Datum: Maandag 5 februari 2024

Tijd: 17:15-19:15

Locatie: Provincie Noord-Holland Hal

Adres: Jaap Edenlaan 3 in Haarlem

Hitting (Honkbal en Softbal)

De tweede bijeenkomst organiseren we op woensdag 6 maart. Rabbits hitting coach Reggie Valpoort Jr. en academy manager Michael Duursma geven na afloop van de Rabbits training een presentatie over Hitting. Hoe optimaliseer je een swing? Herken van kleine foutjes, en hoe los je dit op? Hoe kan je een bewegingsanalyse maken? En welke oefeningen kunnen we hierbij bedenken? Hoe trainen wij om slagmensen zo veel mogelijk uit te dagen? Allemaal vragen die we gaan behandelen en naar verwachting ontstaan hier weer leuke discussies uit.

Extra: Rabbits trainen van 16:00-18:30 in de Provincie Noord-Holland Hal, iedereen is welkom om te komen kijken.

Datum: Woensdag 6 maart 2024

Tijd: 18:45-20:45

Locatie: Kantine van Kinheim

Adres: Jaap Edenlaan 3 in Haarlem

We verwachten er productieve, leerzame en inspirerende bijeenkomsten van te maken waarbij er genoeg ruimte zal zijn om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Deelname is gratis maar wel graag inschrijven via www.rabbitsbaseball.nl/coach-to-coach/

 

INSCHRIJVING IS GESLOTEN