Adopt a Rabbit

Wilt u / uw bedrijf een Rabbit financieel ondersteunen?

Dat kan! Daarmee draagt u een deel van de contributie van deze Rabbit en zorgt u er ook voor dat voor alle Rabbits honkbalmaterialen en andere zaken (bijv. toernooien) vergoed kunnen worden. Voor €300 per jaar ‘adopteert’ u al een Rabbit. Hiervan is €200 voor de contributie van deze Rabbit en €100 voor de vereniging.

Meer weten? Stuur een mail met uw vraag naar rabbits@ziggo.nl.

rabbits

Joshua Hersisia wordt gesponsord door MultiJay Techniek.

MultiJay doet elektrische werkzaamheden binnens-en buitenshuis. Daarbij is het een allround klusbedrijf waar verschillende werkzaamheden in en rondom woningen en bedrijven worden verricht.

Contactgegevens:

Jason Hersisia
Telefoon: 06-46078303
E-mail: jhersisia73@gmail.com

Rabbit Ruben ter Beest wordt gesteund door De Makelaars Combinatie (DMC)

U woont in één van de mooiste of leukste buurten van Kennemerland en u bent van plan te verhuizen of uw woning te koop aan te bieden.

Bij DMC Makelaars staat een ervaren en bevlogen team klaar dat u begrijpt en met u reflecteert over uw woonwensen t.a.v. de verkoop en aankoop van uw (nieuwe) woning.

Van de eerste kennismaking tot na de overdracht van het huis, nemen we elke stap uitgebreid met u door. DMC Makelaars is de betrouwbare en ervaren makelaar met het juiste netwerk, die de omgeving kent en de professionele ondersteuning biedt die hier voor nodig is.

Wilt u weten of De Makelaars Combinatie ook iets voor u is? Bekijk dan snel de website.

Rabbit Tim Hanemaaijer wordt gesteund door 3D Creation Lab.

3D Creation Lab is specialist in 3D Design, 3D Printing, 3D Scanning en andere digitale productietechnieken zoals CNC frezen, lasersnijden- en graveren.

Wij gebruiken deze digitale maaktechnieken om de meest uiteenlopende en vaak technisch uitdagende projecten uit te voeren zoals het maken van schaalmodellen, prototypes, reproducties, maquettes, kunstobjecten maar ook originele (relatie-) geschenken.

Wil je meer weten over onze producten en diensten, neem contact met ons op of kom eens langs in onze werkplaats in Haarlem!

Contactgegevens:

3D Creation Lab
Oudeweg 91-95, Unit F-02
2031CC Haarlem
023 369 00 37

www.3dcreationlab.nl

Rabbit Claas Jager wordt gesteund door Nexus Advocaten

Nexus Advocaten heeft jarenlange ervaring in het procederen voor en adviseren van ondernemingen en particulieren, waarbij gezocht wordt naar realistische en praktisch goede oplossingen voor gerezen geschillen. Wij hebben landelijke kennis in het voeren van alle voorkomende gerechtelijke en/of arbitrale procedures. Ons kantoor is gevestigd te Amsterdam, nabij station Amsterdam Rai en Amsterdam Zuid. Neem een kijkje op hun website om te zien of zij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Eigenaar Toine is naast zijn werk ook erg betrokken bij de honkbalsport en het stimuleren van jonge sporttalenten.

Rabbit Tobias Imming wordt gesteund door The Transformation Lab

The Transformation Lab biedt inspirerend veranderen en verbeteren op elk gewenst zakelijk gebied. Wij inspireren jou, jouw bedrijf en je mensen tot een betere eigen versie. Of het nu gaat om efficiënter of effectiever werken, een transformatie, procesverbetering of inspiratie voor een sprankelend team. Wij bieden je een totaalpakket van analyse tot realisatie van wat je voor ogen hebt. Die punt aan de horizon, dat doel, formuleren we samen. Heb je dat al gedaan, dan stappen wij met alle plezier later in, gaan aan de slag met een plan van aanpak en nemen de uitvoering op ons. Sta je open voor advies, dan kunnen we samen in de loop van het project bijsturen. Als ons werk erop zit… blijft onze positieve energie voelbaar in je bedrijf, zijn je mensen energiek en enthousiast, en hebben wij jou toegang gegeven tot inspirerend veranderen en verbeteren.

De gedachte van verbeteren en veranderen passen we niet alleen in het bedrijfsleven toe, we dragen ook graag bij aan de ontwikkeling van talentvolle jongeren om hen de kans te geven zich te ontwikkelen en hun droom waar te maken. Daarom sponsoren we met trots Tobias, een getalenteerde honkballer, die we de afgelopen jaren hebben zien groeien tot de speler die hij nu is.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten wat wij op zakelijk gebied voor je kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar karin@thetransformationlab.nl

Rabbit Tim Scholte wordt opnieuw gesteund door Meer BBQ

Tim Scholte draait al weer voor het 2e seizoen mee bij de Rabbits en zet grote stappen voorwaarts gezien zijn grote talent. Dat zag ook MeerBBQ en vandaar dat zij Tim opnieuw ‘geadopteerd’ hebben via het ‘Adopt-a-Rabbit-programma’. Hiermee steunt MeerBBQ zowel Tim als ook de vereniging.

MeerBBQ is de specialist van de regio Haarlemmermeer e.o. voor uw barbecue, accessoires en catering op locatie. Zij werken vanuit (wedstrijd)ervaring en passie voor de barbecue. U kunt 24/7 winkelen in onze webshop en op afspraak afhalen in ons magazijn in Hoofddorp. In onze webshop vindt u alles wat nodig is voor een geslaagde BBQ. Krijgt u ook al honger? Neem dan snel een kijkje op hun website.

.

Lorenzo Willem is geadopteerd door Samilo Finance

Als u Samilo Finance inschakelt, dan bent u op zoek naar verbetering zodat uw financiële afdeling (kosten)efficiënter en doeltreffender wordt. De rol als interim manager begint met kijken en luisteren: hoe gaat uw financiële afdeling te werk en waarom worden dingen op een bepaalde manier gedaan? Dat ervaring door als financial zelf mee te werken met het team en veel te praten met de mensen. De knelpunten komen dan meestal al gauw duidelijk in beeld. Nieuwsgierig wat Samilo Finance nog meer kan ga dan naar de website .

Miquel Willem is geadopteerd door Samilo Finance

Als u Samilo Finance inschakelt, dan bent u op zoek naar verbetering zodat uw financiële afdeling (kosten)efficiënter en doeltreffender wordt. De rol als interim manager begint met kijken en luisteren: hoe gaat uw financiële afdeling te werk en waarom worden dingen op een bepaalde manier gedaan? Dat ervaring door als financial zelf mee te werken met het team en veel te praten met de mensen. De knelpunten komen dan meestal al gauw duidelijk in beeld. Nieuwsgierig wat Samilo Finance nog meer kan ga dan naar de website .

Rabbit Tristan Kuijer wordt gesteund door Personeelsvoordeelwinkel

Voor bedrijven die hun medewerkers iets extra’s willen bieden is er de Personeelsvoordeelwinkel. In een webwinkel in de eigen huisstijl krijgt de medewerker exclusieve kortingen op producten, tickets, uitjes en nog veel meer! Alles wordt verzorgd en de prijzen zijn vaak fors lager dan in andere (web)winkels. Zo beloon je pas de inzet en loyaliteit van een werknemer!

Op sport en bewegen ligt de focus bij de Personeelsvoordeelwinkel. Zo kunnen aangesloten bedrijven sportclinics met bekende Nederlandse sporters laten organiseren zodat hun medewerkers gezonder en fitter worden. Ook worden de Dam tot Damloop en badmintonster uit Hoorn gesponsord. En natuurlijk ook Tristan Kuijer. Zijn inzet en talent voor honkbal zijn de redenen om hem te ‘adopteren’.

Team Personeelsvoordeelwinkel wenst team Baseball Academy Kennemerland (en in het bijzonder Tristan) heel veel succes de komende periode!

Wilt u weten of de Personeelsvoordeelwinkel ook iets voor uw medewerkers is? Bekijk dan snel de website.