Nadat het U17 team van de Rabbits op 23 september kampioen werd van de Instructional League door de eerste 2 wedstrijden te winnen van de best of three, deden de spelers van het U14 team van de Rabbits hetzelfde op 30 september jl.

Op 16 september wonnen de mannen van onder 17 van coaches Sherman Gario en Milan Lammerts (en assistent coach Edwin de Graaf), in Haarlem met 8-1 van de Scimitars. Dat betekende dat ze op 23 september nog maar een wedstrijd hoefde te winnen, en dat deden ze! In Bussum werd Scimitars met 4-1 verslagen. Op een regenachtige zaterdag werden de mannen van U17 kampioen!

Het team onder 14 van coaches Al Morales en Tyler Boersma (en assistent coach Elroy Smink) wonnen op 16 september in Hoofddorp ook hun eerste wedstrijd.  De Unicorns werden met 9-4 verslagen. Dat betekende dat ook zij op 23 september nog maar een wedstrijd nodig hadden voor de winst. Helaas viel deze wedstrijddag letterlijk in het water. Keihard is er gewerkt door de fieldcrew van Hoofddorp om toch te kunnen spelen, maar het veld was helaas te slecht om de wedstrijden door te laten gaan. Gelukkig konden deze wedstrijden een week later, wederom in Hoofddorp, toch gespeeld worden. De mannen hadden maar een wedstrijd nodig om het kampioenschap naar zich toe te trekken. Unicorns werd met 8-5 verslagen. Op een heerlijke zonnige dag, en met heel veel publiek, werd het kampioenschap uitgebreid gevierd!

Gefeliciteerd mannen! Hard gewerkt het hele seizoen met een prachtig resultaat voor de Rabbits.