Rabbits Prospect Program 2023

Ben je fanatiek, talentvol en heb je ambitie om verder te komen in honkbal? Woon je in de regio Kennemerland (of tussen Alkmaar en Leiden) en wil je met andere talentvolle spelers van jouw leeftijd trainen?

De trainingen zijn een kennismaking met het KNBSB talentenprogramma van Baseball Academy Kennemerland. De trainingen worden gegeven door instructeurs van de Academy.

Als je in de toekomst graag geselecteerd zou worden voor de Rabbits, dan is deelname aan het Rabbits Prospect Program een leuke manier om jezelf uit te dagen, beter te worden en jezelf te laten zien. Deze trainingen bereiden je voor op een eventuele overstap naar de Baseball Academy of zelfs een toekomstige selectie voor het Nationale Team U12.

Voor wie?

  • Spelers uit de regio Kennemerland en omstreken.
  • Spelers geboren in 2012 t/m 2014

Try-Out:

Wordt op maandag 27 maart 2023 georganiseerd van 17:00 t/m 19:00 op het veld van Olympia in Haarlem. De kosten voor de try-out zijn 5 euro. Graag overmaken via de inschrijving op de website. Inschrijving sluit op 17 maart 2023.

Trainingen op maandagen

17, 24 april

1, 8, 15, 22 mei

5, 12 juni

 

Locatie: Olympia in Haarlem

Tijd: 17:00-19:00

Kosten: 100 euro voor 8 trainingen

 

Als er vragen zijn, graag via info@rabbitsbaseball.nl

Inschrijven? Ga naar het menu hierboven, activiteiten