Als de Coronamaatregelen het toelaten, speelt het Kingdom of the Netherlands U12 team van 6 tot en met 10 juli het Europees Kampioenschap in Antwerpen, België.

Van onze aspiranten selectie zijn er drie Rabbits uitgenodigd voor de trainingsgroep. Dit zijn: BinQ Cashoek, Tristan Knol en Jayden Stols.

 

Het Kingdom of the Netherlands U15 team speelt het Europees Kampioenschap van 21 tot en met 25 juli in Trnava Slowakije en Brno Tsjechië. Van onze aspiranten en junioren selectie zijn er maar liefst 11 Rabbits uitgenodigd voor de trainingsgroep, te weten: Miles Burleson, Moos van Genderen, Bodie Eskes, Tim Scholte, Tobias Imming, Ruben ter Beest, Joris Meinsma, Colin Broers, Tristan Kuijer, Jelle van der Ham en Lorenzo Willem.

 

Ten slotte speelt het U18 team van Kingdom of the Netherlands het EK van 5 tot en met 11 juli in Macerata Italië. De gelukkige Rabbit die aan deze trainingsgroep is toegevoegd is Miquel Willem.

Ook zijn oud Rabbits Dorian Lippens, Rick Rizvic, Koen van ´t Klooster, Mathijs Oosterbeek, Sem Kuijper, Matis Crouwel, Duncan Beljaards, Paris Aguilera Zayas en Mart Blijleven toegevoegd aan de trainingsgroep.

 

Wij wensen de jongens veel succes en vooral heel veel plezier! We hopen ze te zien schitteren op de Europese Kampioenschappen deze zomer!