Jaap Blijleven heeft per 24 maart de voorzittershamer overgenomen van Robin Riemslag. En Chantal Uiterwijk Winkel neemt de taken van (wedstrijd-)secretaris over van Ivarna Rangel.
Robin vond het na bijna 3 jaar voorzitter te zijn geweest, tijd voor vers bloed in het bestuur en maakt plaats voor Jaap. Jaap is vader van oud-Rabbit Mart Blijleven (nu op het CTO) en kent de Rabbits dus door en door. Jaap heeft veel affiniteit met topsport en gaat met veel zin en enthousiasme aan de slag.
Ivarna draagt haar taken over omdat haar zoon Cayro onlangs stopte bij de Rabbits. Chantal is de moeder van nieuwe Rabbit Jayden Stols en zij gaat met veel zin aan de slag in het Bestuur van de Rabbits.
In het Bestuur blijft verder Saskia van Hoppe actief als penningmeester.
Jaap is te bereiken op jaapblijlevenrabbits@gmail.com en Chantal voor de (wedstrijd-)secretariszaken op info@rabbitsbaseball.nl.
De mailadressen rabbits@ziggo.nl en secretaris.rabbitsbaseball@gmail.com zijn niet meer in gebruik.