Tsja….. als honkbaltalent ben je eerst bijna alle dagen van de week in de zaal of op het veld aan het trainen om jouw sport te beoefenen….en dan komt Corona en mag je niet meer in groepsverband sporten…wat een drama!

Daarom hebben de Rabbits een trainingsschema meegekregen waarbij ze individueel maandag t/m vrijdag thuis aan hun kracht, conditie en agility kunnen werken.

Alle werpers hebben nog eens een eigen programma zodat zij zo goed mogelijk hun arm in conditie kunnen houden. Door middel van een wekelijkse quiz en andere huiswerk opdrachten blijven de spelers en coaches mentaal ook bezig met onze mooie sport.

Net zoals heel Nederland en de rest van de wereld worden onze jonge topsporters en hun ouders aardig op de proef gesteld en proberen we er met zijn allen het beste van te maken.

Hou contact met elkaar, blijf bezig, en be safe!