De honkbal- en softbalclub van het Jaar 2018, Onze Gezellen uit Haarlem, treedt toe tot de Stichting Baseball Academy Kennemerland (Rabbits). Voorzitter van de Rabbits, Robin Riemslag, geeft aan dat OG flink aan de weg timmert bij de jeugd en dat daardoor aansluiting bij de Rabbits (de regionale talentenacademy van Kennemerland & Haarlemmermeer) logisch is.

Het Bestuur van OG is blij dat ze mag toetreden en denkt hiermee de jeugdopleiding een verdere kwaliteitsimpuls te geven. OG is hiermee na Kinheim, DSS en Hoofddorp Pioniers de 4e club die samenwerkt met de Rabbits. De Baseball Academy Kennemerland wordt door deze verenigingen beschouwd als verlengstuk van de eigen vereniging en als het uitvoerende orgaan bij uitstek voor de talentontwikkeling van hun beste jeugdspelers. Na de vijfjarige opleiding bij de Rabbits keren de talenten in de meeste gevallen terug naar de vereniging van herkomst.

Op de foto v.l.n.r.:

  • Paul van Kimmenaede (voorzitter Onze Gezellen & Bestuurslid Stichting Baseball Academy Kennemerland)
  • Ilja Schinkel (voorzitter Hoofddorp Pioniers)
  • Robin Riemslag (voorzitter Rabbits)
  • J├Ârgen Balk (Bestuurslid Stichting Baseball Academy Kennemerland & Kinheim)
  • Henk Huijboom (Onze Gezellen)
  • Hans Buiskool (Bestuurslid Stichting Baseball Academy Kennemerland & Hoofddorp Pioniers)
  • Peter Vink (Bestuurslid Stichting Baseball Academy Kennemerland & DSS)