O, wat zijn ze mooi, die nieuwe fitted Gajes Headwear caps die onze Rabbits nu dragen! Gajes Headwear is een ‘new kid on the block’ in de honkbalwereld en zij willen met kwalitatieve caps deze aantrekkelijke markt veroveren.

Gajes is een streetfashion brand en is gespecialiseerd in het designen van premium caps. De twee eigenaren Rick & Emiel hadden altijd al een grote passie voor petten en droomden van een eigen merk waarin zij kwaliteit en creativiteit voorop stellen. Als merk proberen zij mensen te inspireren om ook te dromen en passievol te leven. Iedereen kent barrières en ‘struggles’ in het leven, vandaar dat zij stimuleren om hierdoor te breken en een kans in het leven aan te grijpen en niet op te geven: “We are GAJES, we break thru!” is daarom hun slogan.

Wil jij ook zo’n mooie fitted Gajes Rabbit cap? Dat kan voor slechts €25. Geen geld natuurlijk! Mail jouw petmaat aan rabbits.baseball.academy@gmail.com en bestel jouw cap! Door de populariteit zijn helaas niet alle maten meer op voorraad.