Tijdens de trainingen en warming-up voor de wedstrijden zullen de Rabbits ook in 2019 shirts dragen met het logo van Samilo Finance. De financiële dienstverlener uit Nieuw-Vennep levert zo een fantastische bijdrage aan de Baseball Academy Kennemerland! Bestuur, staf en spelers zijn heel blij met deze nieuwste sponsor en de Rabbits zullen de shirts met trots dragen!

‘Samilo Finance’ staat voor:

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in interim Finance management. Heeft uw bedrijf een tijdelijke opdracht omdat na het vertrek van de vaste manager u nog niet de juiste persoon heeft gevonden, maar de aansturing van het team door moet gaan. Er zal een grote reorganisatie plaats gaan vinden en u heeft iemand nodig om dit te begeleiden. Vraagstukken als outsourcen, robotizing of decentraliseren zijn de key woorden alsook hoe krijgen we de administratie kost efficiënt. Dit zijn vraagstukken waarbij u terecht kunt bij Samilo Finance.

Ervoor zorgen dat financiële processen niet stagneren, het verder automatiseren van de administratie maar zeker ook het meenemen van het huidig personeel om gezamenlijk verdere stappen te zetten is waar Samilo Finance voor staat.

Een mail sturen naar saskia@samilofinance.nl is de eerste stap naar een efficiëntere administratie met gemotiveerde mensen.