Op vrijdag 5 oktober werd in het gezellige clubhuis van Kinheim het 10-jarig van de Rabbits bestaan gevierd. Er waren plm. 120 aanwezigen van klein tot groot. Vele oud-, huidige en ook nieuwe Rabbits waren er bij met hun ouders.

Er was een voordracht over de historie van de Rabbits (o.a. prachtig beschreven door mede-oprichter Ron Vader). En toen werd symbolisch de voorzittershamer overgedragen door Fenny Traksel (vertrekkende voorzitter) aan Robin Riemslag (nieuwe voorzitter). Verder werden alle vrijwilligers die het afgelopen jaar hebben geholpen in het zonnetje gezet. Ook de kampioenen, de aspiranten, kregen een applaus en een kampioenshirt uit handen van Michael Duursma.

Slager Vreeburg uit Heemstede verzorgde een smakelijke BBQ waarvan iedereen heerlijk kon eten. De afsluiter was een loterij waar mooie Rabbits-spullen gewonnen konden worden. Het was een gezellige avond!

Op naar de volgende 10 jaar!