Komend thuiswedstrijden zullen de Rabbits hopelijk elke wedstrijd afwerken met gesponsorde ballen.

De ballen bij de wedstrijden op 14 april zijn beschikbaar  zijn gesteld door opa en oma Blijleven . De ballen bij de wedstrijden op 05 mei door Robi Ricvic van Roads4Classics en Opa van Koen van ’t Klooster Jos Roest.

Sinds enige tijd is er een sponsorcommissie actief bij de Academy om ervoor te zorgen dat de jongens onbezorgd en maximaal kunnen trainen om zich verder te ontwikkelen. De komende dagen hoort u meer van hen! Maar intussen kunt u zich alvast aanmelden om ook voor € 50 per wedstrijd de jongens de ondersteunen middels de wedstrijdballen. Als tegenprestatie vermelden we uw naam via dit medium en zetten er uiteraard een prachtige foto bij van u, uw favoriete speler en de coach! Meld u aan door op dit bericht te reageren!

We hebben natuurlijk het liefst voor alle resterende thuiswedstrijden een sponsor. Enkele wachtenden hebben zich al aangemeld! U verneemt spoedig wie dit zijn.