Afgelopen zaterdag een geslaagde ‘Opening Day’ voor de Rabbits op het fraaie complex van Olympia Haarlem.

Bestuur en sponsorcommissie zorgden voor de ontvangst van de vele gasten, er was ‘Rabbits merchandise’ te koop en de Schalkwijkse Jumbo Supermarkten zorgde voor de catering.

De talrijke bezoekers werden getrakteerd op vier attractieve wedstrijden tegen Rotterdam Unicorns en Jason Houtkamp was de speaker. Hierbij een foto-impressie.

De traditionele eerste bal van de wedstrijd bij de aspiranten werd gegooid door Saskia van Samilo Finance. De eerste bal bij de wedstrijd van de junioren werd gegooid door Ton van APPM Management Consultants!

Bij de middagwedstrijden werden alle bezoekers verrast met gratis pizza’s van de nieuwe Haarlemse vestiging van Papa John’s Pizza – the Netherlands! Ze smaakten fantastisch en maakten de honkbalbelevenis op deze Opening Day van de Rabbits compleet. Het seizoen is begonnen – Go Rabbits!