Gisteren bezochten 3 Rabbits van de Baseball Academy Kennemerland het gerenommeerde NRS Kantoor aan de Herenweg 29q in Heemstede. www.nrskantoor.nl

Directeur Bas Tullenaar bevestigde daar aan Koen van ‘t Klooster (#36), Dorian Lippens (#33) en Mart Blijleven (#28) dat NRS ook komend jaar de Rabbits zal ondersteunen als doeksponsor. Dat wordt natuurlijk door de Academy bijzonder gewaardeerd, want investeren in talentontwikkeling blijft noodzakelijk om de jongens op te leiden voor de clubs in onze regio.

NRS zelf blijft eveneens investeren en innoveren in de nieuwste mogelijkheden tot ‘dynamisch werken’ en stimuleert daarmee topprestaties op kantoor. Op de foto waar Tullenaar aan het bureau wordt geflankeerd door de Rabbits is het in hoogte verstelbaar bureau te zien en de Oxistep bureaustoel, die samen zorgen voor de combinatie gezond en productief werken.

Bas Tullenaar draagt als oud-honkballer en gevreesde ‘long ball hitter’ van het roemruchte BVC Bloemendaal het honk -en softbal in de regio een warm hart toe. De sponsordoeken van NRS Kantoor zijn daarom op meerdere partner velden van de Academy een bekende verschijning.