Oud rabbit Kevin Karper die zijn eigen bedrijf “Karper Sport Perfomance & Personal training” heeft gaat vanaf november 2017 al onze Strength & Conditioning trainingen geven.

Volg Karper Sport Performance & Personal Training op facebook en instragram.

https://www.facebook.com/KarperPersonalTraining/

https://www.instagram.com/karperpersonaltraining/

Karper Sport Performance & Personal Training is er voor jou! De sporters die klaar zijn om de volgende stap te nemen in hun carrière!
Karper Sport Performance & Personal training staat voor het verzorgen van unieke trainingen welke de prestatie van de sporters verbeteren door goede begeleiding tijdens de krachttraining met een op maat gemaakt trainingsschema naar aanleiding van een bewegingsanalyse van de sport.
Het doel is om samen met de coach en overige specialisten een programma op te stellen waarin jij centraal staat en in een omgeving terecht komt waar optimaal kan worden geprofiteerd van de programma’s om het hoogste doel te behalen.

Wat Karper Sport Performance & Personal training uniek maakt is het feit dat de krachttraining wordt afgestemd op de sportactiviteit waarbij een krachtschema dus altijd persoonlijk en naar aanleiding van de bewegingen in de sport wordt opgesteld. Waarmee jij je optimaal kan voorbereiden op de komende toernooien en wedstrijden.

Karper Sport Performance & Personal Training very serious about your profession!