Wat zijn/waren er veel Rabbits (oud) en coaches actief in de zomer(stop)

EK U12 van 10 tm 15 juli in Eindhoven

Hier was onze aspiranten coach Peter Herkemij actief als coach. Het team is 5 de geworden.

EK U15 van 17 t/m 23 juli in Wiener Neustadt, Oostenrijk

Hier waren Rabbit Jelle Bing, Nick Boxelaar, Matis Crouwel, Vincent Mevissen en Technisch Manager Michael Duursma (ass. coach) actief. Dit team is 2 de geworden en heeft zich daardoor geplaatst voor het WK volgend jaar.

Colt League World Series U16 van 4 t/m 9 augustus in Lafayette, Indiana, USA

Hier waren Rabbit Leandro Anasagasti, Luuk ter Beek, Nolan Beugeling, Nick Loos en Technisch Managerr Michael Duursma (hoofdcoach) actief. Inmiddels weten we dat dit team Kampioen is geworden en hier door het eerste Europese team in de geschiedenis dit deze World Series hebben gewonnen.

EK U23 van 7 t/m 13 augustus in Tsjechië 

Hier waren oud Rabbits actief Tim Halderman (nu DSS), Max Draijer (nu Hoofddorp Pioniers en Amerika), Nick Keur (ook Pioniers) en Jelle Kroft (Onze Gezellen). Dit Nederlands Team heeft thuisland Tsjechië na een zinderende finale na tien innings met 9-10 verslagen en zijn dus de eerste Europees Kampioen 23 jaar en jonger. Hierdoor heeft U23 zich ook geplaatst voor het WK 2018.

Pony League World Series U14 van 11 t/m 16 augustus in Washington, Pennsylvania, USA

Hier waren Rabbits Nick Boxelaar, Guy van Son, Vincent Mevissen en aspiranten coach Peter Herkemij (hoofdcoach) aanwezig. Helaas hebben ze niet kunnen winnen van de sterke Amerikaanse teams maar ze zijn een hele ervaring rijker.

WK U18 2 t/m 10 september in Thunder Bay, Canada

(oud) rabbits Koen Halderman, Tommy van der Sanden , beide spellende bij DSS en Luuk ter Beek spellende bij Hoofddorp Pioniers hebben in Canada mee gedaan aan het WK U18 en zijn knap 8ste geworden met veel mooie wedstrijden oa tegen Amerika, Japan, Cuba, Mexico, Italie enzo.