Onthulling van de banners/doeken van sponsors van de Rabbits: NRS Kantoor , Peereboom TouringcarsSmartgrapicsAPPM en Railexperts

NRS Kantoor hernieuwde de samenwerking met de Baseball Academy Kennemerland. NRS ondersteunt al sinds 2009 de honkbaltalenten en richtte destijds ook het kantoor van de Academy in.

Daarnaast zijn wij erg blij met Peereboom Touringcars als nieuwe sponsor van de Rabbits. Het touringcarbedrijf zorgde onlangs ook al voor vervoer naar het EK van de Pony League in Tsjechië en stelde de ballen beschikbaar voor de middagwedstrijden van de Junioren Rabbits.

Het bedrijf Smartgraphics uit Amersfoort Smart Graphics heeft een fraai doek ter beschikking gesteld om voor de Rabbits te promoten dat er sponsordoeken in de aanbieding zijn!

Onze trouwe hoofd-en naam sponsor APPM van de jaren 2010-2015 is uiterst loyaal ingegaan op het verzoek van de commissie om via een banner de Rabbits op een bescheiden wijze nogmaals te helpen. Fantastisch APPM onze hartelijke dank voor dit mooie gebaar!

Railexperts is onze 4e doeksponsor. Railexperts  specialiseert zich in het aanbieden van dienstverlening op het gebied van personenvervoer per spoor. Zowel nationaal als internationaal. Tractie, personeel, advies, draaiboeken; Railexperts is van alle markten thuis!

We hebben nog vele meters outfieldhek te vergeven voor een fraaie plek voor uw sponsordoek. Voor € 500,00 euro zorgen wij voor het bord en steunt u de Rabbits!