Komend thuiswedstrijden zullen de Rabbits hopelijk elke wedstrijd afwerken met gesponsorde ballen.

De ballen bij de wedstrijden op 21 mei zijn beschikbaar  zijn gesteld door opa en oma Blijleven en familie van Pelt. De ballen bij de wedstrijden op 3 juni door Marycke van de Hoef, Ron Vader, Menno Spoor en Patrick Bing.  De ballen bij de wedstrijden op 17 juni door Frans Sodekamp (Oud-voorzitter), Brigitte Brands (B3 administratie), Opa & Oma van Dorian Lippens en de Oma van Nick Boxelaar. De ballen bij de wedstrijden op 24 juni door Erik Sodekamp van Travel Counsellors, Rina Blijleven en Koi & Vijvercentrum Dirkshorn. We zijn weer begonnen na de zomerstop en direct waren er weer ballensponsoren bij de wedstrijden op 26 augustus Bernard Flohr vader van oud speler Danu, familie Mevissen en Rina Blijleven. De laatste wedstrijden op het complex Olympia van dit seizoen op zaterdag 23 september: Fam. Boxelaar, Mark Hopman, Barry Bakker en Robi Ricvic van Roads4Classics

Willen iedereen ontzettend bedanken voor het steunen van de Rabbits.

Sinds enige tijd is er een sponsorcommissie actief bij de Academy om ervoor te zorgen dat de jongens onbezorgd en maximaal kunnen trainen om zich verder te ontwikkelen. De komende dagen hoort u meer van hen! Maar intussen kunt u zich alvast aanmelden om ook voor € 50 per wedstrijd de jongens de ondersteunen middels de wedstrijdballen. Als tegenprestatie vermelden we uw naam via dit medium en zetten er uiteraard een prachtige foto bij van u, uw favoriete speler en de coach! Meld u aan door op dit bericht te reageren!

We hebben natuurlijk het liefst voor alle resterende thuiswedstrijden (5 weekeinden x 4 wedstrijden) een sponsor. Enkele wachtenden hebben zich al aangemeld! U verneemt spoedig wie dit zijn.

Mevr. v Straten

Peereboom Touringcars

Marycke van de Hoef

Ron Vader

Menno Spoor

Patrick Bing

B3 Administratie

Frans Sodekamp

Opa&Oma Lippens

Mevr. Put

Travel Counsellors

Rina Blijleven

Koi & Vijvercentrum Dirkshorn

Bernard Flohr

Camilla Mevissen

Rina Blijleven

Barry Bakker

Roads4Classics

Mark Hopman

Fam. Boxelaar