Het Nederlandse Academyteam U16 met daarin 4 Rabbits, heeft een speciale pagina aangemaakt op Talentboek. Daarin vragen zij u steun om hun reis naar Lafayette, USA mogelijk te maken een deel te nemen aan de Colt World Series Baseball in Indiana. Verblijf en deelnamekosten worden door de Pony organisatie geregeld, maar voor de reiskosten moeten de jongens zelf zorgen. Deze zijn begroot op € 20.000 en de ploeg heeft via Talentboek al € bijna € 2.500 opgehaald. Helpt u hen om deze droomreis waar te maken? De (oud) Rabbits in het team zijn Luuk ter Beek, Nick Loos, Leandro Anasagasti en Nolan Beugeling.

Klik hier voor pagina talentboek

 

   

Ook het Nederlandse Academyteam U14 met daarin 4 Rabbits vraagt uw steun voor hun reis naar de Pony World Series in Washington, Pennsylvania in augustus.

De Rabbits in het team zijn Guy van Son, Dorian Lippens, Nick Boxelaar en Vincent Mevissen.

Help beide Dutch Academy teams naar Amerika!

Klik hier voor pagina talentboek

De StrikeZone wil de teams ook ondersteunen.

Wij organiseren rondom de Little League-finale weekenden een aantal ‘kids hitting nights’, waarbij de opbrengst naar de 2 teams gaat. Ben je tussen de 9 en 16 jaar, dan kun je onder begeleiding van U16 Jong Oranje-spelers  voor € 20 een uur komen slaan op onze slagmachines inclusief een homerun derby op de Hittrax.

Inschrijving:  klik hier

De tijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 16 juni van 19.00-20.00 uur en 20.00-21.00 uur
  • Zaterdag 17 juni van 19.00-20.00 uur en 20.00-21.00 uur