Twee Nederlandse Academy ploegen met een aantal Rabbits in de gelederen zijn Europees Kampioen geworden op het PONY League toernooi in Tsjechiƫ. Rabbit coach Peter Herkemij begeleidde zijn Orange Lions ploeg naar de U14 titel. Dit kampioenschap geeft recht op deelname aan de eindrondes komende zomer in de Pony World Series in Washington, Pennsylvania USA. De Rabbits in het team zijn Guy van Son, Dorian Lippens, Nick Boxelaar en Vincent Mevissen.

In de categorie U16 zorgde Rabbits Technisch Manager Michael Duursma met zijn team voor dubbel Nederlands succes. Deze Europese U16 titel zorgt ervoor dat de jongens in de zomermaanden mogen afreizen naar Indiana, USA voor deelname aan de Colt World Series in Lafayette. De Rabbits in Mike’s team zijn Leandro Anasagasti, Nolan Beugeling, Nick Carlos Hofer, Luuk ter Beek, Tim Nekoui, Joris Timmer en Nick Loos.