Op dit moment speelt het Nederlands AAA Team op het MLB Academy Tournament in Barcelona. Voor de ploeg zijn maar liefst 8 (oud) Rabbits geselecteerd. De wedstrijden worden gespeeld tussen 29 maart en 5 april. Op donderdag 6-4 vliegt Jong Oranje weer terug naar Nederland.

Naast intensieve trainingen onder begeleiding van MLB-ers en de eigen staf worden er dagelijks wedstrijden van 7 innings gespeeld. Deelnemende landen zijn: Frankrijk, TsjechiĆ«, ItaliĆ«, Duitsland en een team van verzamelde talenten uit de overige Europese landen onder de naam ‘European All-Stars’.

De Rabbits in het Nederlands Team zijn: Leandro Anasagasti, Koen Halderman, Tommy van de Sanden, Nick Loos, Morris Wiesemann, Luuk ter Beek, Cristiaan Herkemij en Joey de Koning.

Er maakt nog een oud Rabbit deel uit van het team: Kevin Karper is de Strength & Conditioning trainer.