Ryan Miner en Rik Geestman zijn door Baseball Academy Kennemerland aangesteld om de junioren team van de Rabbits onder hun hoede te nemen. Zij zullen de taken van Peter Herkemij en Reggie Valpoort Sr. overnemen. Peter en Reggie gaan in 2017 de aspiranten van de Rabbits coachen.

Ryan, 30 jaar, heeft de afgelopen vijf seizoenen gespeeld voor DSS uit Haarlem. De afgelopen twee seizoenen kwam hij voor de Haarlemse club uit in de Hoofdklasse waarin hij 73 wedstrijden in actie kwam. De outfielder gaf na zijn laatste wedstrijd aan dat het nu tijd was voor andere dingen. Na een jaar als instructeur bij de Academy gewerkt te hebben zal Ryan nu hoofdcoach worden van de junioren.
Rik, 27 jaar, heeft acht seizoenen op het hoogste niveau gespeeld. In 2007 debuteerde hij voor Amsterdam Pirates in de Hoofdklasse. De linkshandige pitcher heeft de afgelopen vier jaar bij DSS gespeeld en is de laatste drie seizoenen ook pitching coach geweest van de Haarlemse club. Rik heeft in de Hoofdklasse 173 innings gegooid. Hij is in het verleden als instructeur actief geweest bij de Diamonds in Amsterdam en zal in 2017 dus nieuw zijn binnen de Rabbits organisatie.
Welkom en beide heren veel succes in 2017!