Rabbits Baseball academy tryouts bij Olympia Haarlem

Op 21 september werd door Baseball Academy Kennemerland Rabbits de jaarlijkse try-out gehouden. Deze try-out is bedoeld om geselecteerde talenten de mogelijkheid te bieden zich te presenteren voor een plekje in een Academy team. De academy houdt gedurende het seizoen meerdere talentvolle honkballers in het vizier en tijdens de try-outs wordt dan een definitieve keuze gemaakt door de technische staf. De talenten werden van 17:00 tot 19:00 bij Olympia in Haarlem uitgebreid getest op hun honkbal skills. In totaal waren er 20 spelers aanwezig die mogelijk in aanmerking komen voor het WillMedia Rabbits aspiranten academy team van volgend jaar. Het niveau was prima en de jongens die het team hebben gehaald zullen daar volgende week bericht over krijgen.
Tijdens deze try-out werd de aanwezige technische staf van de Rabbits, Peter Herkemij, Reggie Valpoort Sr, Raymond Beugeling, Paul de Bree, Brendan True, Kevin Weijgertse, Chris Mowday, Lars Huijer, Jasper de Jong en Michael Duursma bijgestaan door 7 huidige Rabbits spelers.
Go Rabbits!