Kampioenschap voor WillMedia Rabbits Junioren

Afgelopen zaterdag werd op het terrein van Olympia Haarlem twee belangrijke wedstrijden in de hoogste juniorenklasse van de KNBSB gespeeld tussen de Amsterdam Diamonds en WillMedia Rabbits. Amsterdam Diamonds had volle winst nodig van de beide wedstrijden om nog een kans te maken op op een top notering in de competitie, WillMedia Rabbits had aan het winnen van 1 wedstrijd genoeg om het landskampioenschap veilig te stellen. In een zinderende wedstrijd met onverwachte factoren die het met name voor de pitching een zeer uitdagende partij maakten wisten de WillMedia Rabbits door zeer solide spel, ijzersterk doorzettingsvermogen en heel veel slaggeweld de wedstrijd uiteindelijk met 15-9 te winnen en het kampioenschap binnen te halen. Complimenten aan dit team die na een stroeve start van de competitie zeer goed is terug gekomen. Deze veerkracht is beslist mede te danken aan de coaching en het technisch management. Een team prestatie van formaat dus! GO RABBITS!