MLB Camp in Regensburg was weer een succes!

Ook dit jaar werd er door de MLB een trainingskamp georganiseerd in Europa. Deze keer vond het plaats op het terrein van de Buchbinder Legionaires in Regensburg , in het Zuid-Oosten van Duitsland. Deze Duitse ‘hoofdklasser’ beschikt over een prachtige accommodatie met twee honkbalvelden en vele indoor faciliteiten. Luuk ter Beek van de Rabbits junioren werd uitgenodigd om van 2 t/m 18 augustus aan het ‘grote’ kamp (16 t/m 18 jarigen) deel te nemen, samen met zo’n 35 talenten uit verschillende Europese en niet Europese landen. Voor het ‘kleine’ kamp voor 12 t/m 14 jarigen van 13 t/m 18 augustus waren ook twee Rabbits uitgenodigd. Jelle Bing en Nick Boxelaar uit de aspiranten Rabbits mochten zich samen met bijna 40 andere Europese jeugd talenten bij de MLB instructeurs melden voor dit speciale trainingskamp. Het werd een zwaar maar succesvol kamp waar traditie getrouw weer alle internationale scouts de verrichtingen scherp in de gaten hielden.