Inschrijven KNBSB Winterschool 2018

INSCHRIJVING WINTERSCHOOL VOL = GESTOPT

 

Winterschool 2018 – Baseball Academy Kennemerland

De inschrijvingen voor het KNBSB Winterschool 2018 bij Baseball Academy Kennemerland is weer geopend. We hebben plaats voor 80 enthousiaste jongens en meisjes die honkbal spelen. Ben je geboren in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 dan ben je van harte welkom en kun jij je inschrijven voor een van de volgende drie onderdelen:

–          Pitching & Hitting

–          Catching & Hitting

–          Fielding & Hitting

De trainingen zijn op de zondagen 4, 11, 18, 25 november en 9 en 16 december in de PNH-Hal van het Pim Mulier Sportcomplex in Haarlem.  Wil je in een mooie hal trainen, onder leiding van top honkballers en instructeurs van Baseball Academy Kennemerland? Schrijf je snel in en kom deze zes dagen voor 1 ½ uur trainen.

De indeling van de groepen wordt gemaakt naar aanleiding van de leeftijden.  De eerste groep traint van 10:00 tot 11:30. De tweede groep van 11:30 tot 13:00. De eerste groep zijn de jongste en de laatste groep zijn de oudste. Het is dus niet mogelijk om zelf te kiezen in welke groep je komt, je kan eventueel alleen een voorkeur opgeven met wie je in dezelfde groep geplaatst wilt worden als het mogelijk is wordt daar rekening mee gehouden.

Het programma wordt uitgevoerd door Baseball Academy Kennemerland en wordt gecoördineerd door technisch manager Michael Duursma. Er zullen genoeg instructeurs aanwezig zijn en we streven naar een instructeur per vijf deelnemers.

Kortom, genoeg reden om je op te geven voor de Winterschool 2018!

Kosten voor deze zes trainingen zijn 75 euro en deze moeten direct na inschrijving worden voldaan. Inschrijving is pas officieel na ontvangst van de deelname gelden onder vermelding van volledige naam van zoon/dochter. Graag overmaken op:

NL 71 RABO 014 6793 145 ten name van Stichting Baseball Academy Kennemerland

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier

Attentie:

– Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u een een e-mail ter bevestiging dat u het formulier heeft ingevuld. Als geen formulier terug hebt ontvangen is het dus niet gelukt probeer het nogmaals als het dan ook nog niet is gelukt kunt u mail sturen naar brigitte@rabbitsbaseball.nl

Geslacht?

Man
Vrouw

Wilt u nog wat vermelden?