Coach to Coach

Ben je een honk- of softbal (jeugd)coach en wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Meld je dan aan voor de ‘coach to coach’-bijeenkomst van Baseball Academy Kennemerland op maandag 4 februari. Je bent om 18:00 uur welkom in de Provincie Noord-Holland Hal, Jaap Edenlaan 3 in Haarlem. Het eindigt naar verwachting rond 20:00 uur.

Het eerste deel van de bijeenkomst is in de zaal. De spelers en instructeurs van de Rabbits zijn dan bezig met hun training en coaches hebben dan de mogelijkheid om verschillende bruikbare drills te zien. Het tweede deel zal plaats vinden in de kantine van Kinheim en staat in het teken van de onderwerpen Motorisch Leren, Gooi Programma en Training vs. Wedstrijden. Erg leerzaam allemaal.

Tijdens deze ‘coach to coach’-bijeenkomst zullen Michael Duursma (Academy Manager van de Rabbits, hoofdcoach Nederlands Koninkrijksteam Team U15 en voormalig speler van het Nederlands Koninkrijksteam), Peter Herkemij (10 jaar coach van de Rabbits en hoofdcoach van Nederlands Team U12) en Kevin Karper (Strength & Conditioning Trainer van de Rabbits en Diamonds Baseball Academies, speler van Onze Gezellen, en voormalig speler van de Rabbits) aan het woord zijn.

Samen met de aanwezige coaches maken wij er een productieve en leerzame avond van waarbij er genoeg ruimte zal zijn om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Tot ziens op maandag 4 februari a.s.

Deelname is gratis maar wel graag inschrijven (scroll naar beneden voor de inschrijving) INSCHRIJVING GESLOTEN

coach to coach