Adopt a Rabbit

Wilt u / uw bedrijf een Rabbit financieel ondersteunen?

Dat kan! Daarmee draagt u een deel van de contributie van deze Rabbit en zorgt u er ook voor dat voor alle Rabbits honkbalmaterialen en andere zaken (bijv. toernooien) vergoed kunnen worden. Voor €300 per jaar ‘adopteert’ u al een Rabbit. Hiervan is €200 voor de eigen bijdrage en €100 voor de vereniging.

Meer weten? Stuur een mail met uw vraag naar rabbits@ziggo.nl.

rabbits

Rabbit Tim Scholte wordt gesteund door Meer BBQ

Nieuw bij de Rabbits dit jaar is Tim Scholte. Een aanstormend talent met een mooie toekomst als honkballer. Dat zag ook Meer BBQ en vandaar dat zij Tim ‘geadopteerd’ hebben via het ‘Adopt-a-Rabbit-programma‘. Hiermee steunt Meer BBQ zowel Tim als ook de vereniging.

MeerBBQ is de specialist van de regio Haarlemmermeer e.o. voor uw barbecue en alle accessoires. Zij werken vanuit (wedstrijd)ervaring en passie voor de barbecue. In hun winkel in Nieuw-Vennep en in hun webshop vindt u alles wat nodig is voor een geslaagde BBQ.

Krijgt u ook al honger? Neem dan snel een kijkje op hun website.

.

Koen is ook dit jaar geadopteerd door The Outlet Factory

Omdat T.O.F. al jarenlang goed is ingevoerd in het opkopen van restpartijen en artikelen die door het ontbreken van, of schade aan de verpakking, door winkeliers geretourneerd worden, bezoeken wij ook altijd de grote internationale meubelbeurzen: Parijs, Milaan, Keulen etc.

Het gaat hierbij steeds om nieuwe artikelen, waarvan de verpakking verwijderd is. Wel hebben deze kasten en tafels natuurlijk een week op de beurs gestaan, waardoor er wel eens minimale gebruikssporen zoals krasjes e.d. zijn ontstaan.

Naast ons gebruikelijke assortiment uit het midden segment hebben wij nu tevens de meest exclusieve meubelen en accessoires van dit moment in onze winkel. Bezoek ook onze website.

Miquel Willem is geadopteerd door Samilo Finance

Als u Samilo Finance inschakelt, dan bent u op zoek naar verbetering zodat uw financiële afdeling (kosten)efficiënter en doeltreffender wordt. De rol als interim manager begint met kijken en luisteren: hoe gaat uw financiële afdeling te werk en waarom worden dingen op een bepaalde manier gedaan? Dat ervaring door als financial zelf mee te werken met het team en veel te praten met de mensen. De knelpunten komen dan meestal al gauw duidelijk in beeld. Nieuwsgierig wat Samilo Finance nog meer kan ga dan naar de website .