Adopt a Rabbit

Wilt u / uw bedrijf een Rabbit financieel ondersteunen?

Dat kan! Daarmee draagt u een deel van de contributie van deze Rabbit en zorgt u er ook voor dat voor alle Rabbits honkbalmaterialen en andere zaken (bijv. toernooien) vergoed kunnen worden. Voor €300 per jaar ‘adopteert’ u al een Rabbit. Hiervan is €200 voor de contributie van deze Rabbit en €100 voor de vereniging.

Meer weten? Stuur een mail met uw vraag naar rabbits@ziggo.nl.

rabbits

Rabbit Tim Scholte wordt opnieuw gesteund door Meer BBQ

Tim Scholte draait al weer voor het 2e seizoen mee bij de Rabbits en zet grote stappen voorwaarts gezien zijn grote talent. Dat zag ook MeerBBQ en vandaar dat zij Tim opnieuw ‘geadopteerd’ hebben via het ‘Adopt-a-Rabbit-programma’. Hiermee steunt MeerBBQ zowel Tim als ook de vereniging.

MeerBBQ is de specialist van de regio Haarlemmermeer e.o. voor uw barbecue, accessoires en catering op locatie. Zij werken vanuit (wedstrijd)ervaring en passie voor de barbecue. U kunt 24/7 winkelen in onze webshop en op afspraak afhalen in ons magazijn in Hoofddorp. In onze webshop vindt u alles wat nodig is voor een geslaagde BBQ. Krijgt u ook al honger? Neem dan snel een kijkje op hun website.

.

Lorenzo Willem is geadopteerd door Samilo Finance

Als u Samilo Finance inschakelt, dan bent u op zoek naar verbetering zodat uw financiële afdeling (kosten)efficiënter en doeltreffender wordt. De rol als interim manager begint met kijken en luisteren: hoe gaat uw financiële afdeling te werk en waarom worden dingen op een bepaalde manier gedaan? Dat ervaring door als financial zelf mee te werken met het team en veel te praten met de mensen. De knelpunten komen dan meestal al gauw duidelijk in beeld. Nieuwsgierig wat Samilo Finance nog meer kan ga dan naar de website .

Miquel Willem is geadopteerd door Samilo Finance

Als u Samilo Finance inschakelt, dan bent u op zoek naar verbetering zodat uw financiële afdeling (kosten)efficiënter en doeltreffender wordt. De rol als interim manager begint met kijken en luisteren: hoe gaat uw financiële afdeling te werk en waarom worden dingen op een bepaalde manier gedaan? Dat ervaring door als financial zelf mee te werken met het team en veel te praten met de mensen. De knelpunten komen dan meestal al gauw duidelijk in beeld. Nieuwsgierig wat Samilo Finance nog meer kan ga dan naar de website .

Rabbit Ruben ter Beest wordt gesteund door De Makelaars Combinatie (DMC)

U woont in één van de mooiste of leukste buurten van Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Zandvoort, Velsen of in de omgeving en u bent van plan te verhuizen of uw woning te koop aan te bieden.

Bij DMC Makelaars staat een ervaren en bevlogen team klaar dat u begrijpt en met u reflecteert over uw woonwensen t.a.v. de verkoop en aankoop van uw (nieuwe) woning.

Van de eerste kennismaking tot na de overdracht van het huis, nemen we elke stap uitgebreid met u door. DMC Makelaars is de betrouwbare en ervaren makelaar met het juiste netwerk, die de omgeving kent en de professionele ondersteuning biedt die hier voor nodig is.

Wilt u weten of De Makelaars Combinatie ook iets voor u is? Bekijk dan snel de website.

Rabbit Tristan Kuijer wordt gesteund door Personeelsvoordeelwinkel

Voor bedrijven die hun medewerkers iets extra’s willen bieden is er de Personeelsvoordeelwinkel. In een webwinkel in de eigen huisstijl krijgt de medewerker exclusieve kortingen op producten, tickets, uitjes en nog veel meer! Alles wordt verzorgd en de prijzen zijn vaak fors lager dan in andere (web)winkels. Zo beloon je pas de inzet en loyaliteit van een werknemer!

Op sport en bewegen ligt de focus bij de Personeelsvoordeelwinkel. Zo kunnen aangesloten bedrijven sportclinics met bekende Nederlandse sporters laten organiseren zodat hun medewerkers gezonder en fitter worden. Ook worden de Dam tot Damloop en badmintonster uit Hoorn gesponsord. En natuurlijk ook Tristan Kuijer. Zijn inzet en talent voor honkbal zijn de redenen om hem te ‘adopteren’.

Team Personeelsvoordeelwinkel wenst team Baseball Academy Kennemerland (en in het bijzonder Tristan) heel veel succes de komende periode!

Wilt u weten of de Personeelsvoordeelwinkel ook iets voor uw medewerkers is? Bekijk dan snel de website.

Koen is ook dit jaar geadopteerd door The Outlet Factory

Omdat T.O.F. al jarenlang goed is ingevoerd in het opkopen van restpartijen en artikelen die door het ontbreken van, of schade aan de verpakking, door winkeliers geretourneerd worden, bezoeken wij ook altijd de grote internationale meubelbeurzen: Parijs, Milaan, Keulen etc.

Het gaat hierbij steeds om nieuwe artikelen, waarvan de verpakking verwijderd is. Wel hebben deze kasten en tafels natuurlijk een week op de beurs gestaan, waardoor er wel eens minimale gebruikssporen zoals krasjes e.d. zijn ontstaan.

Naast ons gebruikelijke assortiment uit het midden segment hebben wij nu tevens de meest exclusieve meubelen en accessoires van dit moment in onze winkel. Bezoek ook onze website.

Rabbit Tobias Imming wordt gesteund door BCP Transportation

BCP Transportation is pleased to announce that it has adopted Rabbit Tobias Imming

BCP is a rapidly growing trucking company that brings positive, hard-working people together to meet the needs of manufacturers across the US. From our main terminal in Deerfield, Wisconsin, BCP provides local, regional, and over-the-road Trucking services. If we can’t handle customer freight ourselves, BCP’s Logistics team offers supplemental support that includes quick access to thousands of reliable carriers. We also provide a full-service diesel truck maintenance shop as well as warehousing. Our recently built, state-of-the-art facility enables BCP to customize services for just about any customer warehouseing need. At BCP we believe that fun and success should go hand-in-hand. That’s an approach where everybody wins.

Not only in business do we support this winning culture, we also take honor in contributing to the sports community and giving youth an opportunity to grow and develop in a positive group environment. That is why we proudly sponsor Tobias, a rising baseball star, who we have seen growing over the past years to become the talented player he is right now.

Please visit our website.